Ewangelske Serby

Serbska cerkwja w Chóśebuzu

Witajśo

Wutšobnje Was witamy z Bóžego słowa na bokach Serbskeje Wósady w Ewangelskej cerkwi Barlinja–Bramborskego–šlaźyńskeje Górneje Łužyce. Daś dopołniju te internetowe boki zaměr žěłoweje Kupki serbska namša a Spěchowańskego towaristwa za serbsku rěc w cerkwi z. t.: "Bogu k cesći a Serbam k hužytkoju".

Herzlich willkommen mit Gottes Wort auf den Internetseiten der wendischen Christen in der Evangelischen Kirche Berlin–Brandenburg–schlesische Oberlausitz, der "Serbska Wósada". Mögen diese Internetseiten dem Zweck der Arbeitgruppe "Wendischer Gottesdienst" und des Vereins zur Förderung der wendischen Sprache in der Kirche e. V. dienen: "Gott zu Ehren und den Wenden zum Nutzen".

Pšawopis tradicionalnych tekstow se husměrijo na cerkwinych bokach głownje za h-pisanim.